Ling Fluent eίναι ένας τρόπος για την ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!

Ling Fluent eίναι ένας τρόπος για την ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!

Θέλετε να μάθετε αγγλικά, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Ή θα είναι ενδιαφέρον ως το πιο απλοποιήσει Τις συνήθειες Ling Fluent, λιγότερο χρόνο για να μάθει και περισσότερο χρόνο διεξάγει εργασία; Τότε αυτό το άρθρο είναι μόνο για Σας.

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, προκειμένου να μάθουν τη γλώσσα, δεν είναι ό, τι μπορείτε να κάνετε για μια εβδομάδα. Δεν υπάρχουν θαυματουργές τεχνικές, που υπόσχονται μεγάλες και γρήγορες ανάπτυξη της γλώσσας, βλακεία. Η εκμάθηση μιας γλώσσας απαιτεί χρόνο και, κατά συνέπεια, σημαίνει σημαντικές επενδύσεις προσωπικά.

Τι σημαίνει να Ling Fluent τη γλώσσα

Υπό όρους, υπάρχουν τέσσερις Ling Fluent βασικές δεξιότητες:

  • Reading (ανάγνωση, δηλ. την κατανόηση του λόγου)
  • Listening (κατανόηση προφορικού λόγου, δηλαδή την κατανόηση της Ling Fluentομιλίας δημοτικό)
  • Speaking (ομιλία, δηλαδή την ικανότητα να τον εαυτό σας σε μια ξένη γλώσσα, να εκφράσουν προφορικά τις σκέψεις)
  • Γραφής (ορθογραφία, δηλαδή την ικανότητα στην ξένη γλώσσα, να γράφουν κείμενα)

Τα δύο πρώτα αναφέρονται δεξιότητες είναι παθητική γνώση της γλώσσας, η δεύτερη δύο, ενεργό. Για την ανάπτυξη κάθε μία από αυτές τις δεξιότητες που απαιτεί κάτι άλλο, ευτυχώς, όμως, έχουν πολλά κοινά. Η βασική αναφορά είναι, φυσικά, τα λόγια, γιατί πρέπει σε όλους και για την αξιοποίηση όλων αυτών των δεξιοτήτων. Έτσι Ling Fluent, πώς να το κάνουμε;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν κάτι, να αρχίσουν να το κάνουμε. Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό να έκαναν ό, τι σας αρέσει. Σε αντίθετη περίπτωση, επειδή σύντομα θα αφήσεις, και, κατ ‘ επανάληψη και πάλι ανάπτυξη, ενώ, στο τέλος, στο τέλος, ο αιώνιος αρχάριος. Αν, για παράδειγμα, κουρασμένος από την ανάγνωση μυθιστορημάτων, οπότε σε καμία περίπτωση δεν διαβάζουν, μόνο για την αγγλική γλώσσα!

Προσπαθήστε να πλήρως να μάθουν την αγγλική γλώσσα, δεν κάνει ό, τι κάνει, ακόμα και αν δεν ήθελαν να μάθουν την αγγλική γλώσσα. Ευκαιρίες για να μάθουν αγγλικά είναι παντού γύρω μας. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές. Επιλέξτε από αυτούς αυτά που σας ενδιαφέρουν και που είναι κατάλληλα για το επίπεδο των ικανοτήτων:

Διαβάσει πολλά – ό, τι θέλετε! – Διαβάστε μπανάλ κείμενα, όπως τύχη , τιμοκαταλόγους και άλλα κοινά σε τουριστικούς χώρους, όπου μπορείτε να δείτε την ίδια στιγμή στην τσεχική Ling Fluent και την αγγλική έκδοση. Διαβάστε τα βιβλία σε ηλεκτρονική, τι έχετε αγοράσει. η ιστοσελίδα στην αγγλική γλώσσα. Ορίστε τον εαυτό σας πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα, αν και η ανάγκη για προσφορά ελληνικά (μετάφραση, ως συνήθως, τόσο ανακριβές). Οπουδήποτε έχετε μια επιλογή μεταξύ τσεχική και αγγλική γλώσσα, προσπαθήστε, τουλάχιστον για λίγο η αγγλική έκδοση.

Ακούστε! – Ό, τι και για την ανάγνωση, για να ακούτε. Αγοράστε την επόμενη φορά που επισκέπτεστε ορισμένες αξιοθέατα ακουστικό οδηγό στα αγγλικά, κάντε κλικ στο ακουστικές ενημερωτικούς πίνακες και, τουλάχιστον, μετά από λίγο, κοίτα. Παρακολουθήστε τα μαθήματα στο YouTube, podcasts, και απευθύνεται σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Είναι Ling Fluent πραγματικά πολύ!

Ling FluentΜάθετε τις θεωρητικές βάσεις – Αν έχετε ποτέ δεν έμαθε αγγλικά, ξεκινήστε να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα. Θα πρέπει να μάθουν την πλήρη βάση, και αυτό θα σας βοηθήσει Ling Fluent καλύτερα στο σχολείο. Αν στο σχολείο περίσταση δεν ήταν, δώστε στον εαυτό σας κάποιο από τα πολλά διαθέσιμα μαθήματα για αρχάριους. Πάντα να πάτε μόνο για το μάθημα που αντιστοιχεί στο επίπεδο της γλώσσας. Είναι πάρα πολύ εύκολο πορεία να περάσει η ώρα, δεν είναι πολύ βαρύ, και επιπλέον, θα.

Μπορείτε να διαβάσετε απλουστευμένα κείμενα – Wikipedia προσφέρει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα άρθρα σε απλοποιημένα αγγλικά (απλουστευμένα αγγλικά). Αν θέλετε να είναι καλύτερα να κρατήσει στα χέρια του ένα κλασικό βιβλίο, εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά κείμενα, ένα ακόμη, που αξιολογούνται με βαθμό απλούστευσης. Για την απλή απλοποιημένα βιβλία απλά ήδη 200-300 λέξεις! Και αυτό μπορείτε να το ελέγξετε για λίγες μέρες! Δυστυχώς, με αυτόν τον τρόπο, παράγει κυρίως το κλασικό, το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν αρκετά.

Παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια – Ειδικά Ling Fluent περιπέτεια είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την επέκταση του λεξιλογίου. Δεν παίξτε παιχνίδια, σκοποβολή παιχνίδια, στρατηγική και άλλα είδη που περιέχουν το κείμενο λίγο. Αυτά, αν και μπορούν να παίξουν αγγλικά, αλλά δεν βελτιώνεται. Παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές και προγράμματα – Πρώτα με αγγλικούς υπότιτλους, στη συνέχεια, χωρίς αυτούς. με τσεχικές υπότιτλους, γιατί σχεδόν τίποτα δεν είναι σε θέση να κυριαρχήσει πλήρως. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο εύκολο είναι να καταλάβουμε show με αγγλικούς υπότιτλους σε σύγκριση με όταν τον κοιτάς χωρίς υπότιτλους.

Κάνε διάφορες δοκιμές, κουίζ, κ. λπ. – Φυσικά, και το κ. λπ. Ίσως αυτή η λίστα ενέπνευσε. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι είναι μόνο γενικές κατευθυντήριες γραμμές, αλλά το ξέρετε καλύτερα τι σας αρέσει και σας ταιριάζει. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να κάνουμε ό, τι μας αρέσει, και να μάθουν τη γλώσσα, όπως την παρενέργεια; Την απόφαση να μάθει καλά τη γλώσσα, τη μεγάλη ευθύνη. Για να κυριαρχήσει, πρέπει να αφιερώσω αυτό το τεράστιο ποσό του χρόνου. Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για δεν είναι να αντικαταστήσει ή να παρακάμψει, ένα θαύμα της τεχνολογίας δεν λειτουργούν.

Αν έχουν υπολογίσει πόσες ώρες χρειάζεται για να μάθει καλά αγγλικά και να είναι η τιμή σε σχέση με την διάρκεια ζωής σε ώρες γραφείου (όταν κοιμάστε), θα είναι, φυσικά, να πάει στο σύστημα μονάδες τοις εκατό! Ωστόσο, αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό! Λίγοι υποσυνείδητα – η δυνατότητα εκμάθησης της γλώσσας τόσο πολύ να περάσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *