Πόση βιταμίνη D πρέπει να

Λήψη βιταμίνης D: Για να αποφασίσει ποια δόση της βιταμίνης D κατά τη διάρκεια της λήψης ή συνιστά τη λήψη φαρμάκων, είναι απαραίτητη η ιατρική εξέταση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανάλογα με το μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε βιταμίνη D.

Ποιος, γιατί, συνιστάται να ελέγξετε το επίπεδο της βιταμίνης D


Γιατί πρέπει να είναι παρόντες βιταμίνη D, για να τον αντικαταστήσουν;
Σημαντικό: η βιταμίνη D-λιποδιαλυτή βιταμίνη, συσσωρεύεται στο σώμα και, επομένως, σοβαρές παρενέργειες, που σε νεφρική ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει. Ως εκ τούτου το γιατρό σας χωρίς βιταμίνη D, δεν συνιστάται.
Ποιος, γιατί, συνιστάται να ελέγξετε το επίπεδο της βιταμίνης D; http://bonagazafarm.info/

Η παχυσαρκία σε περίπτωση: Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του σωματικού βάρους, και ως εκ τούτου, η παχυσαρκία μπορεί επίσης να επηρεάσει το χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D στον ορό του αίματος.

Εγκυμοσύνη ή γαλουχία: Ο πατέρας είναι το σωστό επίπεδο της βιταμίνης D για τη διατήρηση του άσθματος των παιδιών τους και των αλλεργικών νοσημάτων μπορούν να προληφθούν. Επιπλέον, η αντίσταση μπορεί να ληφθεί σε μεταγενέστερο αλλεργίες (έκζεμα, ψωρίαση και άλλα).

Πρόληψη του καρκίνου, Η βιταμίνη D καταστέλλει τα καρκινικά κύτταρα από τον πολλαπλασιασμό, ως εκ τούτου, τόνισε τη σημασία της αποκατάστασης και πρόληψης. Στην παιδική ηλικία, όταν το οστό είναι χτισμένη από τις πιο έντονες

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την οστική ασβεστίου στο καθιερωμένο επιλύσετε. Οστεοπόρωση σε μεγάλη ηλικία. Πιο περίπτωση, όταν η ανταλλαγή της βιταμίνης D μπορεί να είναι απαραίτητη.

Στην περίπτωση του σακχαρώδη διαβήτη και την πρόληψη της, Η βιταμίνη D-στον τομέα του σακχαρώδη διαβήτη προκύπτουν συχνά κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν η έλλειψη της βιταμίνης D είναι πιο συχνή, η επιδείνωση της κατάστασης στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου . Προληπτικά για όλους:

Το χειμώνα και την άνοιξη, το φως του ήλιου φτωχούς μήνες. Οργάνωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν είναι αρκετό ηλιακό φως για την παραγωγή βιταμίνης D, γι ‘ αυτό αξίζει την έρευνα προσωπική βιταμίνες, απαραίτητα βιταμίνη D, για να το αντικαταστήσει.

Της καρδιάς και την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου. Τα κατάλληλα επίπεδα βιταμίνης D μειώνει τον κίνδυνο των ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος, εμφάνισης.

Το κέντρο ελέγχου της βιταμίνης D

Δοκιμή υποψήφιος. Η κλινική του δρ αστικού Marianne από εσάς μπορεί να οριστεί. Εργαστηριακή δοκιμή δοκιμής και δοκιμή, η οποία είναι εντελώς ανώδυνη. Αργότερα, 2. διαβούλευση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των αποτελεσμάτων και προσαρμογή της θεραπείας.

Ιατρική διάγνωση, ανάλογα με άλλες κατεύθυνση τη διερεύνηση σοβαρών υποθέσεων, το ιδανικό μέρος για έναν οδηγό. Η μόνη βιταμίνη D είναι ο προσδιορισμός του επιπέδου και μόνο το τεστ μπορεί επίσης να συμβουλευτείτε ένα γιατρό μαζί. Σε τεστ .

Επιπτώσεις της ανεπάρκειας βιταμίνης D στην υγεία των οστών είναι το σύστημα
Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D αλλιώς γνωστή ως η αγγλική ασθένεια ή ιατρική γλώσσα . Το όνομα προέρχεται από το γεγονός ότι η ασθένεια πρώτα στην Αγγλία μεταξύ

των φτωχών στρωμάτων του πληθυσμού, ιδιαίτερα τα παιδιά της πόλης, μεταξύ  αιώνα. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D, κατά συνέπεια, βλάβη του σκελετού του προσβεβλημένου μικρά παιδιά, μωρά.

Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι τα τυπικά συμπτώματα στην παιδική ηλικία
το δέρμα γίνεται ωχρό, μεγάλο κεφάλι, τα μαλακά οστά του κρανίου,
θολωτό μέτωπο, λυγισμένα κάτω άκρων (“για το” πόδι της εκπαίδευσης)
τα οστά του θώρακα, η παραμόρφωση του θώρακα , αυξημένη τάση για κατάγματα των οστών.

Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι μια ήπια έκφραση: μείωση της μυϊκής τάσης
οδοντοφυΐας και το μηχανισμό καθυστέρησης της ανάπτυξης,συχνές λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D 6 σημάδι, Σήμερα έγινε συγκλονιστική ανακάλυψη. Μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα, γιατί θα μπορούσα να αισθάνονται μέσα άκρων, των οστών αμβλύ πόνο, ο πόνος όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα. Χρόνια,

για να βιώσουν τα συναισθήματα του. Νόμιζα ότι πόνοι μπορεί να είναι, όπως στην κρύα εποχή, έρχεται με φτάσει. Αποδεικνύεται ότι η έλλειψη βιταμίνης D στην “δυστυχία” ουγγρική γυναίκες 90 % στρατόπεδο. Στη συνέχεια θα μάθετε γιατί αυτό είναι σημαντικό για τις γυναίκες η βιταμίνη D; Και ποια είναι τα συμπτώματα μπορεί να

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *